Va multumim pentru vizita !

Va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor pentru folosirea in conditii adecvate a site-ului www.poshlove.ro. Vizitarea si/sau comandarea produselor acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Daca aveti vreo nelamurire inainte de a face vreo comanda, va rugam sa ne scrieti la adresa contact@poshlove.ro.

UTILIZAREA SITE-ULUI

SC ELEGANT HOUSE CLEANING SRL cu sediul in Bucuresti, Sector 6, Str. Azurului nr 3, bl. 114 A, sc B, et 1, ap 61 identificata prin CUI 33941297, J40/48/2015,  isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. De asemenea SC ELEGANT HOUSE CLEANING SRL isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site.

Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate. Tot continutul site-ului www.poshlove.ro este proprietatea SC ELEGANT HOUSE CLEANING SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris a SC ELEGANT HOUSE CLEANING SRL a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta la contact@poshlove.ro. Daca SC ELEGANT HOUSE CLEANING SRL suspecteaza ca informatiile puse la dispozitie de utilizator nu sunt reale, isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul acestuia la serviciile oferite de site-ul www.poshlove.ro si de a anula comanda respectiva.

CONFIDENTIALITATE

SC ELEGANT HOUSE CLEANING SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; www.poshlove.ro si SC ELEGANT HOUSE CLEANING SRL se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei; www.poshlove.ro si  SC ELEGANT HOUSE CLEANING SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.poshlove.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.poshlove.ro Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru printr-o cerere scrisa trimisa prin e-mail la adresa contact@poshlove.ro SC ELEGANT HOUSE CLEANING SRL  nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

RETURUL PRODUSELOR

Returul produselor de serie

Dorinta noastra este ca produsele pe care vi le oferim sa fie in deplina concordanta cu nevoile dumneavoastra. In caz contrar, conform Ordonantei nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se pot returna in 14 zile calendaristice de la primirea coletului:  ”Cu excepţia cazului în care profesionistul s-a oferit să recupereze el însuşi produsele,consumatorul returnează produsele sau le înmânează profesionistului sau unei persoane autorizate de profesionist să recepţioneze produsele, fără întârziere nejustificată şi în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din contract în conformitate cu art. 11. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile” .

Denuntarea unilatera a contractului in termenul de 14 zile se aplica doar persoanelor fizice, persoanele juridice neavand aceasta posibilitate.

Notificarea se va data, semna si trimite de catre dvs. prin e-mail la adresa: contact@poshlove.ro. In situatia mentionata mai sus, clientii nostri pot returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. In cazul in care produsul are semne de folosire si uzura, conform Ordonantei 34/2014 “ Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor” .

Returul produselor pe comanda

Atentie! Imbracamintea facuta pe comanda personalizata, nu se poate returna. Comenzile sunt facute dupa indicatiile trimise de catre client si nu sunt acceptate conditiile de retur. Dar ne asumam responsabilitatea de a remedia eventualele neconcordante.

Ne dorim o colaborare cat mai frumoasa cu toti clientii nostrii, de accea va sfatuim sa ne contactati imediat dupa preluarea produsului comandat daca ati constatat ca ceva nu este pe placul dumneavoasta.

Conform Ordonantei 130/2000 Cap. 2, Art. 10, produsele realizate la comanda nu pot fi returnate: “Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.”

SCHIMBUL DE COLETE

Costul schimbului de colete din vina clientului este de 25 de lei.

SC ELEGANT HOUSE CLEANING SRL.se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului returnat, pe baza formularului de retur sau a notificarii trimise pe email la adresa mai sus mentionata, completate de catre client. In formularul de retur / notificarea scrisa se completeaza datele si contul bancar al titularului. Formularul de retur de pe site este doar un model. Conform legii, clientul poate să se retragă din contract printr-o declarație neechivocă, prin orice metoda doreste: email, postal, verbal etc.

Cheltuielile de expeditie, in cazul returului, vor fi suportate conform Ordonantei 34/2014, de catre consumator: “Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor”. Suma inapoiata clientului cuprinde toate sumele de bani primite de vanzator de la client pentru produsul respectiv, inclusiv costurile initiale de transport, daca este cazul. Toate produsele returnate pentru care se returneaza suma integrala inapoi trebuie să fie într-o stare perfecta, fără urme de utilizare vizibile si cu certificatul de garantie in original.

IMPORTANT: Conform art 16 lit c din OUG 34/2014 furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumato rsau personalizate in mod clar si lenjeria intima ( costume de baie) sunt exceptate de la dreptul de retur.

Pentru produsele care ajung deteriorate la client, acesta are obligatia de anunta in scris vanzatorul de acest lucru in termen de 48 ore de la primirea coletului, pe adresa de email a site-ului, prezentand dovezi foto / video ale produsului in cauza: poze ale produsului, ambalajului si orice alta informatie o poate considera relevanta in acest sens. Sesizarile privind o deteriorare a produsului primit dupa termenul de 48 ore nu vor fi luate in considerare. SC ELEGANT HOUSE CLEANING SRL acorda o grija deosebita ambalarii produselor, insa din pacate nu putem controla modul cum sunt transportate coletele prin intermediul firmelor de curierat, de acceea va rugam sa verificati conformitatea produselor dupa ce ati intrat in posesia comenzii dvs, sau de fata cu reprezentantul firmei de curierat, daca ati optat pentru deschiderea coletului la livrare.

Produsele vor fi returnate la punctul nostru de lucru din Bucuresti, sector 5, Calea 13 Septembrie nr 113, bl T2B, sc 2,parter ap 37.

Potrivit noii Legi 249/2015, Art. 16, punctul 8, “se interzice conditionarea, sub orice forma, a drepturilor legale ale consumatorilor referitoare la produsul cumparat de pastrarea ambalajului.” Conform prevederii OUG 34/2014  „utilizatorul final este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie să fie descurajantă pentru utilizatorul final în a-și exercita dreptul de retragere.”  Drept urmare, in cazul in care consumatorul returneaza produsul intr-o stare ce diminueaza valoarea acestuia, comerciantului i se permite sa scada o parte din suma returnata clientului.

LIVRAREA SI PLATA

Livrarea comenzilor se face in termen de maxim 3 zile/ iar taxa de livrare este suportata de consumator.

Se acceptă ridicarea bunurilor de către cumpărători de la punctul de lucru ELEGANT HOUSE CLEANING SRL

Plata se poate face in numerar la primirea coletului ( in sistem ramburs )

GARANTIA PRODUSELOR

Toate produsele comercializate de catre SC ELEGANT HOUSE CLEANING SRL beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare, respectiv Legea 449/2003.

Prin garanţia oferită nu se aduce atingere drepturilor consumatorilor prevăzute de Legea nr. 449/2003 şi OG nr. 21/1992.

Remedierea deficienţelor constatate, înlocuirea produselor pentru care repararea acestora nu este posibilă, respectiv restituirea contravalorii produselor achiziţionate în situaţia în care măsurile de reparare sau înlocuire nu sunt posibile (în ordinea menţionată) se efectuează de către unitatea vânzătoare, in termen de 15 zile, conform Legii 449/2003.

CONTACTAREA CLENTILOR

Exista situatii in care este necesara contactarea persoanelor care plaseaza cereri de comanda pe site-ul ul www.poshlove.ro, pentru lamurirea anumitor aspecte legate de cererile de comanda primite (ex. la solicitarea persoanei ce a plasat cererea de comanda, date livrare gresite / incomplete, produs indisponibil, etc). In acest caz, persoana care a plasat cererea de comanda este contactata telefonic de catre un reprezentant Call Center. In cazul in care persoana nu raspunde la telefon, atunci va primi instiintare in scris, printr-un email, cu situatia in cauza si solicitarea de raspuns. In cazul in care persoana ce a plasat cererea de comanda nu ne contacteaza in termen de 48 ore  printr-un reply la mailul de instiintare sau telefonic la numerele de pe site (de luni-vineri), cererea de comanda este anulata.

CLIENTII CARE NU ISI ONOREAZA OBLIGATIILE DE A RIDICA COMENZILE

Pentru un client care efectueaza o comanda si nu o ridica de la posta sau de la firma de curierat, este necesara plata in avans pentru urmatoarea comanda plasata. Repetarea acestui incident va duce la obligativitatea platii in avans a tuturor comenzilor plasate catre SC ELEGANT HOUSE CLEANING SRL, sau blocarea clientului respectiv si anularea din sistem fara o notificare prealabila a cererilor de comenzi pe care acesta le plaseaza.

FRAUDELE

Orice incercare de a accesa date personale ale altui utilizator sau de a altera/modifica continutul www.poshlove.ro, de a afecta serverul pe care ruleaza site-ul va fi considerata tentativa de frauda, SC ELEGANT HOUSE CLEANING SRL. rezervandu-si dreptul de a pune in miscare plangerea penala impotriva celor care au incercat faptele descrise mai sus. Frauda constituie si plasarea unei comenzi cu adresa falsa sau date de identificare false. In acest caz vor fi anuntate organele competente pentru a solutiona cazul.

LITIGII

SC ELEGANT HOUSE CLEANING SRL., administrator al site-ului www.poshlove.ro va face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre parti sa fie rezolvata pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania.